●ѕєякαη кυяυ νє ƒєяι∂є ¢єтιη ƒαη ¢ℓυв●
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

єη ѕüρєя уαℓαη¢ιѕιη ѕєη ƒαη

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

5.Bölüm Tahminleri..

+3
fatmanurr
ehil
Serkan'm
7 posters
YazarMesaj
Serkan'm
Admin
Admin
Serkan'm

5.Bölüm Tahminleri.. Empty
MesajKonu: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPerş. Tem. 30, 2009 10:43 pm

5.Bölüm Tahminleriniz Nelerdir??
ehil
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPaz Ağus. 02, 2009 10:11 pm

tahmin yürütemiyorum... çünkü şu anda elimizde sadece fragmanı var... ama şöyle bir düşünürsek... ömer bu bölümde nazana postayı kesinn koyuyo... bunu görüyoruz zaten... hüsnü baya içiyo ve sarhoş olup saçmalamaya başlıyo... ne üdü belirsiz bir hanım ömerin kafasına çantayı patlatıyo.. aslında karma karışık... aksiyon dolu bir bölüm bizi bekliyo... 5.Bölüm Tahminleri.. Icon_biggrin5.Bölüm Tahminleri.. Icon_biggrinVery Happy:D
Serkan'm
Admin
Admin
Serkan'm

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPaz Ağus. 02, 2009 10:24 pm

ehil demiş ki:
tahmin yürütemiyorum... çünkü şu anda elimizde sadece fragmanı var... ama şöyle bir düşünürsek... ömer bu bölümde nazana postayı kesinn koyuyo... bunu görüyoruz zaten... hüsnü baya içiyo ve sarhoş olup saçmalamaya başlıyo... ne üdü belirsiz bir hanım ömerin kafasına çantayı patlatıyo.. aslında karma karışık... aksiyon dolu bir bölüm bizi bekliyo... 5.Bölüm Tahminleri.. Icon_biggrin5.Bölüm Tahminleri.. Icon_biggrinVery Happy:D

eeedd:D
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

Doğum tarihi : 03/04/96

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 8:34 am

ya fragmandan tahmin yürütülmüo ki...kafamda hiç bişi canlanmadı yani..ama tek bildiğim nazan artık ben rol yapmicam die rest çekecek gibime gelio çünkü fragmanda ömer bundan sora sadece komşuyuz diodu.. Rolling Eyes
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 8:34 am

fragmanın en sonunda bişi konuşuyolar ama duyulmuyo...Ferdi aşık olduklarını sanıyo öyle söylüyolar...Nazan en başta oyun arkadaşıyız diyo...Ömer sadece komşuyuz diyo...bu nası bi bölüm yaa çok merak ediorum bi an önce gel pazartesi !
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

Doğum tarihi : 03/04/96

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 11:17 am

ya sonuç olarak yine süper bir bölüm olcak..Very Happy
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 11:19 am

evet...
sabahtan beri atv açık duruyo 4 kere reklamını izledim belki bişiler bi ipucu fln bulabilirim diye ...
dilan__
Üye
Üye
dilan__

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 10:06 pm

ayy catlicaaammm meraktan vallaa bi an önce yarin olsada izlesek
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 9:27 am

ya hani atvde bu akşam diye bi bölüm var ya hani orda verceği programların azcığını gösterio orda ömer bişiye bakıodu annesi bişi diodu bide nazan bişi yapıodu (biraz karışık oldu) ayrı yerlerde ama .bişiler anlamaya çalıştım ama çok fazla göstermedi
zynp
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 6:13 pm

o dediin yer neresi Question
Mavişim_Serkan
Özel Üye
Özel Üye
Mavişim_Serkan

Doğum tarihi : 06/11/93

MesajKonu: Geri: 5.Bölüm Tahminleri..   5.Bölüm Tahminleri.. EmptySalı Ağus. 11, 2009 11:20 am

Bana kalırsa Hüsnü resmi görmicek..Ama bu oyun bi şekilde devam edecek..
Melis konusunda aklıma şöle bişey geldi..

Belkide Ömer'in kankisi, Melis'in aynı şirkette çalışmaya kadar işi büyüttüğünü görünce bu sefer Nazan'ı öne sürerek der ki ''Ömer'in bi nişanlısı var hatta bunu ailesine bile açıkladı''..
Yani sırf Melis Ömer'in peşini bıraksın die..
Sora bu Melis çok inatçı ve dediğim dedik birine benzediği için bence Nazan'ı görmek, tanımak isticektir..ve işte tam da burda..
Ömer ve Melis karşılaştıktan sora Ömer Nazan'a bi nişanlılık oyunu daha teklif eder..''Bu seferde Melis'ten kurtulmama yardım et'' diyebilir..
Yani bide oyun devam etmiş olacak sonuçta..
Ben oyunun bi ihtimalde olsa bu şekilde devam edebileceğini düşünüorum..
Yani bence Ömer'den Nazan'a her an yeni bi oyun teklifi gelebilir..

5.Bölüm Tahminleri..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2.Bölüm Yorumları..
» 3.Bölüm Yorumları..
» 6. bölüm tahminlerii
» 1.Bölüm Replikler...
» 5.Bölüm Yorumları...