Yazar | Mesaj |
---|
Serkan'm Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:38 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:38 pm | |
| gvn_ismt = gizem.. [/quote]yalancısın sen.. ...hadi yha kimmiş o... [/quote] ne bileyim bummez diye gerizekalının biri.... adı burakmış... hadi kızlar bana destek olun... yerle bir edelim şunu... | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
ömr_nzn Üye
Mesaj Sayısı : 22 Doğum tarihi : 14/05/96 Yaş : 28 Nerden : BuRaK&CeReN nerdeyse ordan
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:42 pm | |
| - ehil demiş ki:
- gvn_ismt = gizem..
yalancısın sen.. ...hadi yha kimmiş o... [/quote] ne bileyim bummez diye gerizekalının biri.... adı burakmış... hadi kızlar bana destek olun... yerle bir edelim şunu...[/quote] tmm Lenn dee nerden bulalım biz onu söyle gelirim ben bi gzl söverim.. :D | |
|
| |
ömr_nzn Üye
Mesaj Sayısı : 22 Doğum tarihi : 14/05/96 Yaş : 28 Nerden : BuRaK&CeReN nerdeyse ordan
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:42 pm | |
| | |
|
| |
Serkan'm Admin
| |
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:43 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:43 pm | |
| - ömr_nzn demiş ki:
- ehil demiş ki:
- gvn_ismt = gizem..
yalancısın sen.. ...hadi yha kimmiş o... ne bileyim bummez diye gerizekalının biri.... adı burakmış... hadi kızlar bana destek olun... yerle bir edelim şunu...[/quote] tmm Lenn dee nerden bulalım biz onu söyle gelirim ben bi gzl söverim.. :D [/quote] hehhe lafınla döv canım sen onu... şöyle bir haşat edelim hep bir elden... bir daha konuşmaya, gıkını çıkarmaya mecali kalmasın... nikini yazdım ya... bummex diye biri... zaten y.s de açık... | |
|
| |
Serkan'm Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| - ehil demiş ki:
- ömr_nzn demiş ki:
- ehil demiş ki:
- gvn_ismt = gizem..
yalancısın sen.. ...hadi yha kimmiş o... ne bileyim bummez diye gerizekalının biri.... adı burakmış... hadi kızlar bana destek olun... yerle bir edelim şunu... tmm Lenn dee nerden bulalım biz onu söyle gelirim ben bi gzl söverim.. :D [/quote] hehhe lafınla döv canım sen onu... şöyle bir haşat edelim hep bir elden... bir daha konuşmaya, gıkını çıkarmaya mecali kalmasın... nikini yazdım ya... bummex diye biri... zaten y.s de açık...[/quote] yokk ben bi görüyim onu.. :...ederiz merak etme.. ...tmm.. :....yha nerden bulcam bu sitedemi anlamadım hala kıtım yha.. :D | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:45 pm | |
| aynen valla... bildin... bu arada ys de gerizekalının biriyle kapışmak üzereyim...[/quote] kimle gıı?niyee kapışıyonn?[/quote] ya burak diye biri... dur nikini yazayım... heh bummex diye bir şey... eğer yakınımda olsa öldürebilirim... gerizekalı şey...[/quote] yha nerden bu gen.tr denmi...anlamadım msnendemi...?? [/quote] siteden kız... özelden kapışıyoz... valla siz de yüklenin şu gerizekalıya...[/quote] hangi site kızım bi sürü site var. :D[/quote] ys canım... y.s de kapışıyoz... ama özelden... siz de özelden girişin... http://www.yalancisinsen.gen.tr/forum/ ba bu site...[/quote] hee tmm geliyom dur.. | |
|
| |
ehil Üye
| |
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:46 pm | |
| - ömr_nzn demiş ki:
- aynen valla... bildin... bu arada ys de gerizekalının biriyle kapışmak üzereyim...
kimle gıı?niyee kapışıyonn?[/quote] ya burak diye biri... dur nikini yazayım... heh bummex diye bir şey... eğer yakınımda olsa öldürebilirim... gerizekalı şey...[/quote] yha nerden bu gen.tr denmi...anlamadım msnendemi...?? [/quote] siteden kız... özelden kapışıyoz... valla siz de yüklenin şu gerizekalıya...[/quote] hangi site kızım bi sürü site var. :D[/quote] ys canım... y.s de kapışıyoz... ama özelden... siz de özelden girişin... http://www.yalancisinsen.gen.tr/forum/ ba bu site...[/quote] hee tmm geliyom dur.. [/quote] gel gel... | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| |
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:49 pm | |
| gel gel...[/quote] geldim aşko ne diyelim şimdi.. :D | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:51 pm | |
| - ömr_nzn demiş ki:
- gel gel...
geldim aşko ne diyelim şimdi.. :D [/quote] aman aklına ne geliyosa... aman benim adımı verme... valla iyice bıbı bıbı yapar... sana gıcığım de bir şey de... saten çok gıcık bir şey... sen dayanamaz girersin ona... | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:52 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:52 pm | |
| valal bu gerizekalıyı öldürmeme az kaldı... | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| |
| |
ehil Üye
| |
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 11:02 pm | |
| | |
|
| |
ömr_nzn Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 11:04 pm | |
| | |
|
| |
ehil Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası.. Paz Ağus. 02, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
| Sohbet Odası.. | |
|