●ѕєякαη кυяυ νє ƒєяι∂є ¢єтιη ƒαη ¢ℓυв●
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

єη ѕüρєя уαℓαη¢ιѕιη ѕєη ƒαη

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yalancının Günü YİNE Değişti..

+2
Yalanci_meliss
fatmanurr
6 posters
YazarMesaj
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

Doğum tarihi : 03/04/96

Yalancının Günü YİNE Değişti.. Empty
MesajKonu: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 11:18 am

arkiler yalancıısn sen pazartesiye alındı..
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 11:20 am

eveet
yarın izliyabiliceeeeez Smile
ÖME®_MEDİN€
Üye
Üye
ÖME®_MEDİN€

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 5:30 pm

Ayyy geniş Aile var Sad Neyse Yalancısın Sen varken Geniş Aile'yi mi izliycem Very Happy
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 5:33 pm

Yalnız reytingler düşebilir...yani geniş aile çok izleniyosa...neyse umarım düşmez...
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 7:43 pm

inş.düşmez yaa..ben bakarım şimdi geçen haftaki reytinglere..ne kdr izleniomuş bakalım geniş aile..Very Happy:D
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 7:47 pm

çok izleniyo olmasın yanarız...
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 8:06 pm

yaa arkiler geçen hafta pazartesinin reytinglerine baktım 1.olmuş ondan önceki çarşambaya baktım ordada 1.unutulmaz olmuş geniş aile ise 2.olmuş..yani baya bi izleniomuş malesef..Sad
dilan__
Üye
Üye
dilan__

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPaz Ağus. 09, 2009 10:03 pm

allahtannnn salii degiiL
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 9:13 am

ya of yaaaaa ! reytingler düşerse napıcaz ? Olabildiğince çok kişiye izletmemiz lazım.
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 10:51 am

eet yaa çok kişiye izletmemiz lazım..gerçi benim açımdan sorun yok biz ailecek oturup izlioruz zaten her çıktığında..Very Happy
Yalanci_meliss
Özel Üye
Özel Üye
Yalanci_meliss

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 10:55 am

biz de...zaten bizdeki tvlerin ikisi de açık duruyo başladığında...ben bi kaç arkadaşıma ve kuzenime söyledim onlar da izlicek...herkes söylerse belki geniş aileyi geçebiliriz... Smile
pamuk helva
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptySalı Ağus. 11, 2009 12:38 pm

[b]bu hafta düse bilir cünki cogu kisinin dizinin pazartesi oynadigindan haberi yoktu .. bende kacirdim .. nete coktandir giremedim haberlerdende haberim olmayinca .. yani bayaa bi kisi kacirmistir gibime geliyo .. hayirlisi .. insallah haftaya yine toparlar ..
Mavs_DeLisi
Özel Üye
Özel Üye
Mavs_DeLisi

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptySalı Ağus. 11, 2009 4:50 pm

Yaa..Geniş aile olmasa bile dün akşam illede roman olsun vardı o da çok izleniyo olabilir oda reytingleri düşürebilir..Perşembe aslında daha iidi yaa..Rakip olabilecek bir dizi yoktu sanırım..

Ömer: Nazan..Yanakların al al oldu kızz!! çok güzel oldun..][söyleyişine bayıldım]
fatmanurr
Özel Üye
Özel Üye
fatmanurr

MesajKonu: Geri: Yalancının Günü YİNE Değişti..   Yalancının Günü YİNE Değişti.. EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 3:03 pm

ya gününün değişmesi hiç ii olmadı yaa...geniş aile 1.oluyo hep..bence en gzl gün salı günü selenayı herkes izlemez..ama salıya alınmıyo..Sad

Yalancının Günü YİNE Değişti..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karne Günü(smiley