Mesaj Sayısı : 109 Doğum tarihi : 06/11/93 Yaş : 31 Nerden : Bilinmeyenlerden...
Konu: 5. Bölümden Replikler.. Salı Ağus. 11, 2009 9:47 am
Ömer Ferdi ve Nazan; Ömer Ferdi'ye Nazan'la olan aşklarını anlatıodur..
Nazan:Noluo burda??
Ömer:Aşkımızı anlatıorum..Gerçi sen..eee abim bilmesin demiştin ama..Bu arada hiç sırası deil ama annemle babam çocukları da almış seninle tanışmaya geliolar..
Nazan:Nasıl yanii..çocukların annenlerle ne işi var?
Ömer:Ne bilim ben Nazan yaa hadi sen kaç..uç..buhar ol..hadi hadi hadiii...
Ferdi:Eeeee..Noluo burda bee..Nazan ne dio bu?..Bana bak avukat..seni vururum avukat yaşatmam..
Nazan:Vurmazsan adam deilsin abi..Vur..
Ferdi:Vururum..
Ömer:Ne diosun sen Nazan yaa..Aeee yani ne diosun aşkım he bebeğim?...Kızgın bana abi o yüzden yapıo..dün tartıştıkta biraz..Iki sevgili arasında olur böle şeyler hee..O yüzden silaha hiç gerek yok..
Nazan:Ayy ne silahı bee..Oyuncak tabanca bu..Çocuklar için almış abim bunu..
Ferdi:Nazan burda bu sölenirmi şimdi??
Ömer:Eee o zaman ben kaçarım..
Ferdi:Nereye kaçıosun?..Daha ifadeni alıcam..
Ömer:Abi ifade kolay alırsın..önce benim bi babamı aramam lazım..
Nazan:Bırak abi arasın..(Tabancayı abisine uzatır..) Al sende şunu..
Hüsnü:Alo Ömer sen misin?..Bende tam seni çekiştiriodum..
Ömer:Yaa baba iki saattir nie açmıosun telefomu?..Bişey dicem ben evden çıkıcam onu haber vericektim..Yani gelmeyin siz hiç..
Hüsnü:Çıkma otur otruduğun yerde annen bana karpuz aldırdı..karpuz kesicez..Hee komşunun çocukları da yanımızda..Sus konuşma boşuna gelmioruz annen konuşacakmış seninle..Kapatıorum hadi..hadi..hadi..görüşürüz tmm....
Ömer:Baba kapatma..kapat..ma..Off gelilar
Nazan:E çocuklar??
Ömer:Yanlarında..buraya bırakacaklarmış..
Ferdi:Annesiyle babasının gelmesi sizi neden bu kadar rahatsız edio anlamadım..Yoksa onların haberi yok mu?..Lann..Yoksa sen bu kızın hisleriyle mi oynuosun??..
Nazan:Bi saniya abi..bi saniye..Ömer...Sen benim başıma bela mısın?
Ömer:Hayatım..önce şu sorunlarımızı çözsek hee tek tek..Sora kavga etsek..
Ferdi:Ne sorunu yaa noluo yaa??..Hee yahu ne olduğunu anlatın bana..Ne zaman başladı bu aşk??
Ömer:Sahi yaa bizim aşkımız ne zaman başladı hee sen bi kenara biyere tarih atmışmıydın??..Yaa işte abi ben böle şeylere dikkat etmemde kadınlar dikkat edio böle şeylere yani..
Ferdi:Bi sus lan..Ne çene varmış sende yaa.. :lol!:Konuyu anlatınn..
Nazan:Benim bi fikrim var..biz bi çay içelim..
Ömer:Hay aklınla bin yaşa..Sen bi çay koy ondan sora annemler gelio buraya çözümbulur bulmazda gelirsin..
Nazan:Tmm..
Ömer:Iyidir abi yaa çay..hee hararetimizi alır yaz ayında..Ohh..
Mavişim_Serkan Özel Üye
Mesaj Sayısı : 109 Doğum tarihi : 06/11/93 Yaş : 31 Nerden : Bilinmeyenlerden...
Nazan:Hahaha..ayy kim ben mi?..Ayy yapma Allahaşkına gecenin bu saatinde..Git işine hadi güle güle..Ayy hadi hadi hadi..sen evine git..arkadaşını fazla bekletme dimi..güle güle..
Ömer:Doğru..ben kaçim o zaman..
Mavişim_Serkan Özel Üye
Nazan Ömer'in kapısını öfkeyle çalar Ömer kapıyı açar..
Nazan:Ben sana öle bi unuttururum ki...Aklın almaz..Sen benimle dalga mı geçiosun bee?...Senin yüzünden bin tane yalan söledim ben..Sen napıosun..tutmuş eve kızla geliosun..Ya abim görseydi??..
Ömer:Noluo yaa ne bu şiddet bu celal?..
Nazan:Sen hiç büyümiceksin dimi Ömer?..
Ömer:Çok güzel yaa..Herkeste bu gece bana bu lafı sölüo..Hepiniz büyüdünüz de adam oldunuz noldu?..Ben memnunum hayatımdan güzelim....
Ömer:Yaa nie her seferinde çantayı kafaya yien ben oluorum?..
Nazan:Bi düşün bakalım..
Ömer:Hep senin yüzünden..
Nazan sinirle evine doğru gider..Tabbii Ömer'de peşinden..
Ömer:Nazan..
Nazan:Bi daha sakın buraya kız falan getirim deme..Abim bizi sevgili sanıo..Ben senin için 40 tane yalan söledim..Sende aynısını benim için yapmak zorundasın anlaşıldı mı?....
Ömer:Tmm söz bi daha bu eve kız arkadaş getirmicem..Dışarda görüşmek serbest ama dimi?..
Nazan:Tabi cnm..yaa naparsan yap..
Ömer:Tmm anlaştık..Nazan..yanakların al al oldu kız çok güzel oldun..
Nazan eve girer...
Ömer:Allah Allah yaa..kızı paralıcaktı resmen haa..Olumm..bu kız seni acayip kıskanıo hee valla..
Ferdi:Şu ateşi bulsam yakıcamda..ya bilader ateşin var mı?..
Pakize:Kızım.. git içerden çakmağı getir..
Ferdi:Dinle vicdansız patronunu..çabuk..
Pakize:Hadi hadi çabuk ol..
Ferdi:Bakk..ben yanarken söndürmeye kalkma..
Pakize:Yok cnm..söndürmem..
Ferdi:Hayır yani sana ateş sıçramnasın kıyamam sonra..Ben yanmışım kime ne?..Haksız mıyım?..
Pakize:Haklısın..yaa nerden kaldı bu çakmak??..Hadi be kızım..
Ferdi:Nerde kaldı yaa?..
Kuaförde çalışan kız:Gertirdim abla..
Pakize:Al..(çakmağı Ferdi'ye atar..)
Ferdi:Saol..zahmet oldu bacım saol..
Kuaförde çalışan kız:Önemli deil..
Pakize:Eee noldu Ferdi?..
Ferdi:Yok bişey..
Pakize:E ama bak bu kadar insan seni beklioruz burda..
Ferdi:Dimi..yani..Yani kimse de dur demio..Yaa çok duyarsız bi millet olduk be Pakize..Herkes seyredio yaa..
Pakize:Kes..kes..kes!..Aaaa...aaa yoksa su yanmıo mu Ferdi?..
Ferdi:Nerden anladın su olduğunu?
Pakize:E senin hayatın yalan..Yalancısın Sen!..
Ferdi:Hayatım yalan doğrudur Pakize..Ama sana olan aşkım gerçek..Pakizee..yapma..kıyma bana..Pakizee..çiğnetme aşkımızı asfalt etme..Bu çakmağı da aşkımızın hatırası olarak saklıorum Pakize..
Mavişim_Serkan Özel Üye
Ömer:Nasıl bi arkadaş bu?..özel şoför falan göndermiş..kim bu?..Hee hani şu sana CD gönderen kırmızı yanaklı çocuk mu?..Adı neydi..Hee Sinan..
Nazan:Sana ne Ömer?..Sana ne bundan?..
Ömer:Hayır açık açık söle sevgilinse sevgilim de..Hayır yoksa bu kim dimi?..Ne konuşuosun sen bu arkadaşınla hee?..Ortak yanlarınız nee?..Hee hem bi kız bi erkekle arkadaş olabilir miymiş?..
Nazan:Nie olamasın mış?..
Ömer:Olamaz efendim..Neden?..çünkü doğaya aykırı bişey bu..Kankin yani senin bu öle mi?..
Nazan:Evet kankim..()Kankiyiz biz onunla tmm mı?..Hem O çok olgun bi adam..çapkın deil mesela..sağlam bi karakteri var..Ayrıca ikimizinde bi çok ortak noktaı var..çocuklarımız var mesela..ikimiz de yanlızız..
Ömer:Hee yanlızlar klübü kudunuz öle mi?..Hee iyiymiş..Yanlız küçük hanım bişey hatırlatmak isterim ize..Abiniz bizi sevgili zannedio..Ben madem ki eve kız getiremiorum sen de hareketlerine dikkat edeceksin..
Nazan:Dışarda dolaşmak serbest demiştik cnm..
Ömer:Ne zaman demiştik?..
Nazan:Dün gece cnm..Hatırlarsan dün gece..Ayrıca artık beni rahat bırak tmm mı?..Gitmem lazım..
Ömer:Nazan..Nazan..Nazaaan!..Bi sorunumuz daha var..annemle babam dün gece kavga etmişler tmm mı..babamda almış bavulunu bana gelmiş..Bu gece eve gelmesen..
Nazan:Olduu..çocuklar nolucak?..
Ömer:Çocuklar kalabilir..sonuçta annemler senin olduğunu bilmio çocukların..
Nazan:Ayy saçmalama Ömer..Benim gitmem lazım hadi..
Ömer:Yaa ama barıştırmamız lazım yoksa ben mahvolucam..
Nazan:Tmm akşam konuşuruz ayarlarız tmm mı şimdi git..
Ömer:Tmm geç kalma ama hee..(Haha süper yaa..)Yani konuucaz yaa o bakımdan..
Mavişim_Serkan Özel Üye
Nazan:Hayır niye sıkılim?..Gayet eğlenceli bi adam..
Ömer:Hadi yaa hiç öle birine benzemio..
Nazan:Nasıl yani?..
Ömer:Neler yapıosunuz buluştuğunuzda?..Nerelere götürüo seni müzeye falan mı?..
Nazan:Senin idrak edemiceğin yelere gidioruz cnm..Sergiye, sinemaya, tiyatroya..bu tip şeyler..
Ömer:O tip şeyleri bende bilirim de sevmem..Macera adamıyım ben..
Nazan:Her gece başka kız bu mu senin macera anlayışın?..Eee bak baştan sölim Hüsnü amcayla Müjgan teyzeyi barıştırmak için herşeyi yaparım ama fazla kalamam..
Ömer:Nie işin mi var gene?..
Nazan:Var cnm Sinan'la sergiye gidicez..
Ömer:Ohh sen gez dolaş burda babam seni görmesin die dokuz doğuran ben olim dimi..
Nazan:Burası senin sorunun..
Ömer:Nasıl bnenim sorunum yaa hee?..Napıcam adamın gözlerini mi bağlıcam?..
Nazan:Dur bi dakka..Ben şimdi içerde ne sölicem?..
Ömer:Haa..şey de..şey de..Müjgan teyze de..erkekler çocuk gibidir idare et de..
Nazan:Sen napıcaksın bu sırada?..
Ömer:Ben de dağılan ailenin madur çocuğunu oynucam..Tmm anne dicem boşanın..boşanın beni bu saatten sora depresyona sokun die duygu sömürüsü yapıcam..
Nazan:Yaa sen ne kadar rahay yalan sölüosun böle yaa..